Saturday, January 6, 2018

SUNDAY NIGHT FEFER



 
 

Όχι δεν είναι αποκριές δεν είναι καρναβάλι, πρωτοχρονιάτικο είναι ρεβεγιόν σε…Disco παραζάλη.

 Η εμπειρία μας από προηγούμενες Χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες ρεβεγιόν σε μεγάλα ξενοδοχεία και πολυτελείς αίθουσες με πολυκοσμία, στριμωξίδι, σοβαρό ντύσιμο, κουστούμι και γραβάτα για τους άντρες και τουαλέτες για τις γυναίκες και φαγητό όχι πάντα καλό, μας ανάγκασε φέτος να κάνουμε κάτι τελείως διαφορετικό.
Η καλή μας φίλη Μίμη (Σμαράγδα) Τζώρτζης, είχε μια πρωτότυπη ιδέα για την υποδοχή του νέου έτους.
 

 Αντί να... τρέχουμε στα ξενοδοχεία και στα πολυτελή σαλόνια με κοστούμια και τουαλέτες, θα υποδεχόμαστε τον καινούργιο χρόνο με ένα DISCO ντύσιμο PARTY!!!
 

Αν και είναι κομματάκι δύσκολο τη σήμερον ημέρα να βρεις κοστούμια-ρούχα γενικώς- της εποχής εκείνης, όλοι οι καλεσμένοι ανταποκρίθηκαν και είχαν κάτι πάνω τους από την δεκαετία 70-80, τότε που μεσουρανούσε η Disco μουσική.
 

 
Η εποχή του afro στυλ στα μαλλιά, τα γυαλιστερά, χρωματιστά, φανταχτερά πουκάμισα και καμπάνα παντελόνι.
 
 
 
Ήταν τότε που ο John Travolta έκανε τις γυναίκες όλου του κόσμου να παραμιλούν και να κλαίνε από την γο ητεία του και το φλογερό του ταπεραμέντο.

Τέτοιες στιγμές ζήσαμε λίγο πριν ανατείλει το  (νέο) έτος 2018 σε ένα μαγευτικό περιβάλλον, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στη μέση του...πουθενά.  

Στο χολ ενός golf club, χωμένο και χαμένο στο δάσος.

Ήταν μια παγωμένη βουβή νύχτα με ένα κούφιο και ακίνητο φεγγάρι και κρύο πολύ. 15-20 βαθμούς Κελσίου υπό το μηδέν. Έκανε κρύο έκανε τσίφι για το δόλιο το κοτσύφι, μέσα όμως ήταν ζεστά, γιατί ήταν ζεστές οι καρδιές όλων μας.

Υπήρχαν και νεότεροι που μόνο είχαν ακούσει για Disco εποχή και Τραβόλτα. Στο τέλος  ομολόγησαν οτι ήταν μια πολύ ευχάριστη βραδιά.
 
 
Παντού έβλεπες χαμογελαστά πρόσωπα, υπήρχε κέφι, καλή διάθεση και οι φλόγες από το αναμμένο τζάκι γέμιζαν με ζεστασιά και θαλπωρή τον όμορφα διακοσμημένο χώρο.
 

 Ένας καταπληκτικός DJ (ο Κώστας) δεν μας άφηνε ήσυχους με τις ωραίες μουσικές επιλογές που κρατούσαν την πίστα γεμάτη όλη την ώρα, αλλά και τις χορευτικές του ικανότητες που  μας άφησαν... άφωνους!
  Ο Κώστας με την Κατίνα σε μια καταπληκτικη φιγούρα που καταχειροκροτήθηκε!!.
 
 
Η Κική (που είχε έρθει επίσκεψη από την Ελλάδα σε φιλικό σπίτι για τις γιορτές) με τον DJ Κώστα, χωρίς να έχει ζήσει την Disco εποχή, μας άφησε κατάπληκτους με τις ικανότητές της σε αυτό το είδος του χωρού!!.
 
            Δεν έλειψαν βέβαια και τα Ελληνικά χορευτικά τραγούδια και οι ζεϊμπεκιές.
 
 
Ένας άλλος λόγος για τον οποίον πραγματοποιήθηκε αυτή η βραδιά και αξίζουν συγχαρητήρια στην διοργανώτρια Μίμη (Σμαράγδα) Τζώρτζης, είναι οτι μέρος των χρημάτων (αφού πληρωθούν όλα τα έξοδα), θα διατεθούν στο Philoxenia House, μια υπηρεσία που βοηθά άτομα που έρχονται με άρρωστα παιδιά στα νοσοκομεία της Βοστώνης και αδυνατούν να πληρώσουν τα έξοδα διαμονής τους.
 
 
Χρόνια πολλά σας εύχομαι για τον καινούργιο χρόνο, πλούσιοι να είμαστε στη χαρά και πάμφτωχοι στον πόνο.

 
 

 

 
 

3 comments:

  1. Πάντα χαρές και χαμόγελα εύχομαι σε σένα και στην οικογένειά σου, φίλε Γιώργο!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ανώδυνα, ανεπαίσχυντα και ειρηνικά!

    ReplyDelete
  2. Ξαναγίναμε πιτσιρίκοι φίλε Στράτο και θυμηθήκαμε τα νιάτα μας. Καλή χρονιά και σε σένα.

    ReplyDelete
  3. Καλή χρονιά!
    Όλα όμορφα κι ακόμα καλύτερα ότι έχει και κάποιο οικονομικό αποτέλεσμα για ανθρωπιστικούς λόγους!Να είστε όλοι καλά!Και του χρόνου με υγεία!

    ReplyDelete